donderdag, juni 07, 2007

Waarom een nieuwsbrief?

Met onze eigen organisaties ACW, ACV en CM hebben we in Leuven de krachten gebundeld om de CGTG een handje toe te steken. Naast de financiële hulp aan en inhoudelijke samenwerking met de CGTG, willen we ook de megafoon zijn voor hen. Niet zwijgen over het onrecht, aan de mouw trekken van de ambassade, de regering ter plaatse, jou informeren over de situatie van onze vrienden in Guatemala.

Eén twijgje is immers eenvoudig te breken, een bussel twijgen krijg je niet in twee. Die bussel, daar maak jij deel van uit, daar geef jij de kracht aan. Dit wordt gevoeld tot in Guatemala, actie helpt!

Om solidair te kunnen zijn met onze vrienden in Guatemala, is er informatie nodig. Informatie over hoe onze partner werkt, over de situatie in het land, over wat wij kunnen doen binnen onze organisaties en gemeenten. We schrijven je over hoe de CGTG daadwerkelijk een land kan verbeteren, met jouw hulp!

Moest je in het bestand zitten, maar je wil de nieuwsbrief niet meer, laat dan gerust wat weten, dan passen we dit even aan.