vrijdag, december 09, 2011

E-brief WS-stuurgroep Leuven, december 2011

De nieuwsbrief van Wereldsolidariteit Leuven is terug van nooit helemaal weggeweest. Via deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van wat er reilt en zeilt binnen WS Leuven. U kan er over de laatste nieuwtjes van onze partners in Guatemala lezen, u komt er alles te weten over de activiteiten van WS Leuven en nog veel meer.

Misschien krijg je deze nieuwsbrief voor het eerst? Geen nood indien je de vorige nieuwsbrieven hebt gemist, alle informatie over Wereldsolidariteit vind je op www.wereldsolidariteit.be. Specifiek in het verbond Leuven bestaat er een partenariaat met CGTG en MTC, twee organisaties die opkomen voor betere arbeids- en leefomstandigheden in Guatemala. Ook hierover vind je meer informatie op de website van Wereldsolidariteit, in de wereldburgerkrant van mei 2011 (Klik hier) en op onze blog (klik hier). Wil je meer weten, je kan altijd contact opnemen met Maarten Milloen (maarten.milloen@acw.be) of Liesbeth Loddewykx (lies_lod@hotmail.com)

De WS-Leuven nieuwsbrief verschijnt voortaan elke twee maanden. In deze editie kom je meer te weten over

- de presidentsverkiezingen in Guatemala (klik hier)
- de conferentie tegen straffeloosheid die in juli doorging in Guatemala (klik hier)
- Facebookpagina van de actie voor een Jeanne Devosplein in Leuven (klik hier)
- Daarnaast zijn er twee gasten van onze partnerorganisatie MTC op bezoek geweest in Leuven. De jongeren van christelijke arbeidersbeweging hadden voor de gasten een heel programma in elkaar gestoken. Als je meer wilt weten over de jongeren van MTC die hier op bezoek zijn geweest (klik hier).
- Kom zeker een kijkje nemen op de Andere Kerstmarkt 2011 (klik hier)

Stuur deze brief gerust naar andere geïnteresseerden. Wil je opgenomen worden in de mailinglijst of wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen, laat dit weten via maarten.milloen@acw.be .